معرفي
تشكيلات
شرح وظايف و اعضاء
مدارک لازم دانشجو برای مراجعه به دفتر تحصیلات تکمیلی
معرفي تحصيلات تكميلي دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي
با توجه به خط مشي دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي در حوزه هاي گوناگون فعاليت علمي، آموزشي و پژوهشي آن و ضرورت بهبود كمي و كيفي قابليت هاي فني تخصصي، آموزشي و پژوهشي دانش آموختگان اين دانشگاه، لزوم تقويت، رشد و توسعه دوره هاي آموزشي تخصصي در مقاطع تحصيلات تكميلي احساس مي شود. از اين رو به منظور ايجاد هماهنگي در امور برنامه ريزي، اجرايي و نظارتي مرتبط با دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي و دستياري و فراهم نمودن امكانات مورد نياز جهت رفع مشكلات و تنگناهاي موجود به ويژه با عنايت به تعداد قابل توجه و فزآينده دانشجويان در اين دوره ها، ايجاد تشكيلاتي منسجم، فعال و متمركز تحت عنوان " تحصيلات تكميلي دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي" ( براساس مواد 27 و 29 آيين نامه مديريت دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي مصوب دويست و چهل و نهمين جلسه مورخ 11/4/1370 شوراي عالي انقلاب فرهنگي) ضروري مي باشد. اين تشكيلات امور سياستگذاري، برنامه ريزي، نظارت و ايجاد هماهنگي در امور اجرايي، آموزشي و پژوهشي در مقاطع كارشناسي ارشد، دكتري تخصصي، دستياري و دوره هاي بعد از دكتري را به عهده خواهد داشت.
تشكيلات تحصيلات تكميلي دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي
شوراي سياستگذاري آموزشي يا شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه
دفتر تحصيلات تكميلي دانشگاه
شرح وظايف و اعضاء
دفتر تحصيلات تكميلي دانشگاه
شوراي سياستگذاري آموزشي يا شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه
شرح وظايف دفتر تحصيلات تكميلي دانشگاه
اعضاء : تحصیلات تکمیلی
وظايف:
1) تدوين و پيشنهاد برنامه هاي آموزشي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري به شوراي سياستگذاري آموزشي دانشگاه يا شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه.
2) پيشنهاد و انجام تغييرات لازم در نحوه اجراي برنامه هاي درسي كارشناسي ارشد و دكتري در چهارچوب ضوابط مصوب دانشگاه.
3) پيشنهاد طرح هاي متناسب آموزشي غير رسمي كوتاه مدت و ميان مدت به شوراي سياستگذاري آموزشي دانشگاه يا شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه.
4) برنامه ريزي جهت گسترش دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي از طريق بررسي و پيشنهاد تاسيس رشته ها و دوره هاي تكميلي جديد يا بررسي و تصويب پيشنهادات گرو ه هاي آموزشي دانشگاه در این رابطه.
5) نظارت بر حسن اجراي آزمون جامع دانشجويان مقاطع دكتري تخصصي با هماهنگي اداره آموزش دانشگاه.
6) تصويب عناوين، اساتيد راهنما و مشاورين پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و رساله هاي دكتري تخصصي و دستياري، و جهت دادن موضوعات به سمت اولويت هاي پژوهشي دانشگاه.
7) تشویق و ترغیب استادان و دانشجویان بمنظور بهره گیری از تسهیلات پروژه های تحقیقاتی در اجرای پایان نامه و رساله و پيش بيني سازو كارهايي جهت كمك به چاپ و انتشار آن و بررسي موانع موجود.
8) برگزاري و نظارت بر حسن اجراي جلسات دفاع پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و رساله هاي دكتري تخصصي و دستياري(صدور مجوز دفاع، شرايط، زمان، هيات داوران، .....).
9) نظارت بر حسن اجرای مقررات و آیین نامه های آموزشی دوره های تحصیلات تکمیلی با همکاری کمیته تحصیلات تکمیلی گروه های آموزشی.
10) ارزشيابي عملكرد اساتيد راهنما و مشاورين و داوران پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و رساله هاي دكتري تخصصي.
11) نظارت بر حسن اجراي سهميه بندي پايان نامه هاي دوره كارشناسي ارشد، دكتري تخصصی و دستياري براساس آيين نامه هاي شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه.
12) پيگيري، نظارت و هماهنگي با معاونت پژوهشي و اداري مالي دانشگاه بمنظور تنظيم و تخصيص بودجه و اعتبارات لازم براي پرداخت هزينه هاي تحصيلات تكميلي.
13) پژوهش و ارزيابي دوره اي پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و رساله هاي دكتري تخصصي و دستياري از طريق ايجاد بانك اطلاعاتي و اطلاع رساني مناسب.
14) هماهنگي با مراكز پژوهشي، سازمان ها و مؤسسات دولتي و غيردولتي به منظور طراحي و اجراي پايان نامه هاي تحقيقي بر اساس اولويت هاي پژوهشي دانشگاه.
15) بررسي آيين نامه هاي تحصيلات تكميلي و تدوين دستوالعمل هاي اجرايي
16) پيشنهاد جهت بهبود و توسعه ساختار و سازوكار تحصيلات تكميلي دانشگاه از طريق تشكيل كميته هاي تخصصي، تعريف چارت سازماني و غيره، براساس خط مشي و سياست هاي كلي دانشگاه.
17) برگزاری منظم وبموقع جلسات شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه بمنظور اخذ تصمیمات مقتضی توسط این شورا، همچنین پیگیری و اجرای کلیه تصمیمات و مصوبات آن.
18) تهيه، تدوين و ارسال منظم گزارش های دوره اي از فعاليت هاي تشكيلات تحصيلات تكميلي به بخش هاي ذيربط دانشگاه.
بالاي صفحه
شرح وظايف شوراي سياستگذاري آموزشي دانشگاه
وظايف:
1) تصويب برنامه هاي آموزشي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي پيشنهادي دفتر تحصيلات تكميلي دانشگاه.
2) تصويب آيين نامه هاي تحصيلات تكميلي و اظهار نظر در مورد آنها.
3) تصويب تغييرات لازم در نحوه اجراي برنامه هاي درسي كارشناسي ارشد و دكتري در چهارچوب ضوابط مصوب دانشگاه.
4) تصويب طرح هاي متناسب آموزشي غير رسمي كوتاه مدت و ميان مدت پيشنهادي دفتر تحصيلات تكميلي و مركز توسعه آموزش پزشكي.
5) تصويب ظرفيت پذيرش دانشجوي جديد در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي.
6) تصويب پيشنهاد تاسيس رشته ها و دروه هاي تكميلي جديد مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي.
7) تصويب عناوين رساله هاي دكتري تخصصي و جهت دادن موضوعات به سمت اولويت هاي پژوهشي دانشگاه.
8) سیاستگذاری اولویت کارگاه های آموزشی اساتید و گرو ه های آموزشی.
9) تصويب بودجه و اعتبارات لازم براي پرداخت هاي هزينه هاي تحصيلات تكميلي.
|