بازدید این صفحه : 11062 | بازدیدکنندگان آنلاين : 6
اخبار > ااطلاع رسانی سخنرانی دکتر محجوبی

برگزاری سخنرانی استاد محترم جناب آقای دکتر داریوش محجوبی

ااطلاع رسانی سخنرانی دکتر محجوبی

برگزاری سخنرانی استاد دکتر محجوبی با عنوان "نوآفرینی و تجاری سارس نوآوری" در تاریخ 15/9/94 از ساعت 10-12 در سالن اساتید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی هماهنگ گردیده است . کارگه ایشان با عنوان " رنسانس نو و تفکر خلاق در فناوری سلامت " یک روزه در تاریخ 25/9/94  از ساعت 8-16 در سالن اساتید انجام خواهد گرفت. امتیاز بازآموزی برای دانشجویان مقطع دکتری گروههای ارتوپدی فنی، لرگونومی و کاردرمانی و گفتار درمانی انجام گرفته است.

١٢:١٦ - چهارشنبه ١٨ آذر ١٣٩٤    /    عدد : ٧٧٣٢    /    تعداد نمایش : ١٠٤١

خروج

دفاع از پروپوزال
دفاع از پروپوزال دانشجوی دکتری
تدوین برنامه مشاوره توان بخشی مبتنی بر تجارب زیسته والدین کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم و اثر بخشی ان بر کیفیت زندگی والدین
 ١٠:٣٤ - 1398/03/07 - نظرات : ٠متن کامل >>
مؤسسه خیریه محک «دومین کنگره بین‌المللی نقش خدمات حمایتی (زیستی، روانی، اجتماعی و معنوی) در درمان چند‌تخصصی سرطان کودک» را اول و دوم آذر‌ماه سال جاری با امتیاز بازآموزی برگزار می‌کند.
 ٢١:٦ - 1396/08/16 - نظرات : ٠متن کامل >>
کارگاه اخلاق در نشر_آذر ماه...
چهاردهمین دوره جذب اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی
ااطلاع رسانی سخنرانی دکتر محجوبی